diumenge, 1 de març del 2009

El dia que va arribar l’ADSL

El 25 de febrer de 2008, es un dia important a la vida del Reixac, com diu l’enunciat va arribar el que es coneix com la banda ampla d’internet, però la realitat és , que no es molt ampla, un mega , avui els servidors ja ofereixen 6 meges o més, però com sempre els ciutadans que vivim a pagès som de segona categoria, hem hagut d’esperar 10 anys per tenir una connexió normal, fins ara el dia que teníem mes bona connectivitat funcionàvem a 50 ks. Amb l’agreujant que per funcionar teníem de disposar de dues línies telefòniques una per a parlar i l’altre exclusivament per internet, totes dues a uns preus desorbitats. Ningú ha fet res per ajudar-nos a millorar aquesta situació, aquest últims anys hem exposat aquet greuge que patim la gent que vivim a la muntanya a tots els estaments oficials, començant per el ministre d’indústria de l’Estat, passant per el conseller de la Generalitat, no hi ha hagut res a fer , fins hi tot com qui diu encara esperem contesta oficial .
Si que hem d’agrair la complicitat de Televall, el Consell Comarcal , i l’Ajuntament de ST. Joan de les Abadesses, i les empreses Sitit i Eurona.



Com podeu veure a la fotografia per tenir la banda ampla ha set necessari fer un desplegament inusual i gens econòmic, a pagès seguim sent ciutadans de segona fila!, que hi farem, sort en tenim que la bona gent d’aquet país ens ajuda amb la seva fidelitat venint cap de setmana rere cap de setmana, ara podreu gaudir en el Reixac d’una tecnologia similar a la que teniu a ciutat.

Gràcies amics i clients.