dissabte, 7 d’agost del 2010

El Reixac i Terra de Rucs


Com diu la propaganda:

Et proposem iniciar un viatge amb nosaltres, amb un estil diferent al típic passeig amb ruc…
Els nostres respectats animals, com en antigues èpoques, tenen la doble funció de traginers (mitjançant unes grans bosses laterals) i d´ animadors, ja que les característiques de l’animal i el seu comportament el converteixen en un ésser entranyable.

No es una excursió a llom del ruc, sinó “amb el ruc”, encara que en determinats trams pot carregar amb nens/es, segons pes i característiques del terreny.
Pots viatjar sense cap tipus de càrrega i arribar a llocs amagats i tranquils.

La nostra proposta és integral, per a que puguis gaudir d´ unes hores o uns d´uns dies sol/a, en parella, amb els nens, en grup, etc… immers/a en un ambient d´agradable harmonia, amb una actitud oberta, formant part de la natura, respectant l´entorn i el ritme dels nostres rucs. Caminant, conversant, escoltant els silencis i vivint les petites anècdotes que fan que cada viatge sigui diferent.
Aquella migdiada sota l´ombra, l´imprevist xàfec, la foto de record, el bany; ara hem vist un cabirol !!!!, el menjar al camp..., el comandament del ruc… i allò únic i irrepetible que succeirà en el teu viatge.

per venir: www.terraderucs.org