dimecres, 24 de novembre del 2010

Opinions de l'estada a El Reixac

Si l'estada a El Reixac, ha anat be tots satisfets nosaltres per que han vingut i han set feliços i ells perquè han tret profit a uns diners ben gastats.

Els experts en reputació a internet diuen : cal aprofitar els moments d'auforia dels clients,..... quan el client es despedeix es el moment de fer-li expressar tot allò que sent en aquells moments..... posar-li a mà un ordinador i que escrigui.

Ens es difícil que els clients satisfets facin opinions positives de nosaltres a internet, no trobem la manera de dir-los: tot això que us ha agradat perquè no ho dieu a la xarxa?....deu ser per una qüestió de timidesa momentània .

Avui hem rebut una opinió de 5 estrelles d'una familia italiana, la podeu veure a top rural diu així:
ottima accoglienza e stupendi paesaggi!! 3 giorni passati in questa stupenda "masia", dove ci siamo sentiti come a casa anche grazie ai titolari, Ferran e Carmen, che contribuiscono affinché il soggiorno sia il migliore possibile. Consigliamo vivamente "El Reixac", una splendida casa pulita, grande, accogliente, ricca di dettagli che si sposa con un contesto paesaggistico meraviglioso! Se dovessimo dare un voto...10 senz'altro!!

Vosaltres que heu vingut tantes vegades a El Reixac que sou repetidors, que ho heu recomanat als amics, que ens dieu que venir al Reixac omple els vostres esperits, etc, etc...es hora que ajudeu ha incrementar la opinió generalitzada que avui tenim.
com fer-ho ? dons a toprural, en aquest mateix blog o Twitter o Fecabook.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada