dimarts, 14 de desembre del 2010

SÍMBOLS i TVR




Les televisions locals han ajudat a difondre entre d'altres coses el coneixement de la historia i el patrimoni del país, en particular TVR ( televisió del Ripollès) els pobles i viles del Ripollès.

Avui que aquesta comarca ja ha assumit que viurà del turisme en les properes dècades, la televisió com a servei public ens ajuda a difondre les nostres peculiaritats com a destinació turística.

Programes com "Símbols" son un bon complement per explicar la descoberta del territori i fer venir les ganes per conèixer aquests meravellosos indrets al visitant.

Avui la televisió a la carta, permet fer us de l'informació en el moment mes adequat i preparar la sortida del proper cap de setmana al visitant ansiós que vol fugir del brogit de la ciutat.

En particular vull agrair que la nostra televisió TVR, posi la seva feina al servei de tothom i que en puntuals ocasions m'ha permès col.laborar-hi.

Us convido a que m'acompanyeu a un parell d'indrets del meu poble St. Joan de les Abadesses, no visitarem ni el Monestir, ni la Vila Vella, ni el Centre Comte Arnau... Anirem de la ma del programe "SÍMBOLS" a la Puda i a la Colònia Llaudet dos indrets que aparentment no tenen res de significatiu, però efectivament si tenen histories singulars....

Apa cliqueu aquí: "SÍMBOLS"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada