divendres, 22 d’abril del 2011

Aquest estiu piscina



Fa uns dies hem iniciat la construcció de la piscina, feia temps que volíem incorporar aquest tipus d’instal·lació en el nostre establiment.

Després de mirar les possibilitats que hi ha en el mercat, ens hem decidit per la clàssica piscina que tenen els francesos, ells son els reis del bricolatge, i de fa molts anys tothom es munta la seva pròpia piscina.

Nosaltres no podíem fer menys, es per això , que ens hem decidit per aquest sistema. La piscina tindrà una forma rodona, ens sembla que pot recordar la clàssica bassa d’aigua que tenien les masies per els animals, si no anem molt lluny, al Pla d’en Sala encara n’hi resta una.

Volíem fer una bassa ecològica, però creiem que encara no s’ha trobat la combinació perfecte per que sigui un lloc ideal per a banyar-se.

De moment , seguirem promocionant el torrent... i els que no els agradin les aigües silvestres i fredes podran banyar-se a la piscina, també hem previst que en un proper futur puguem temperar l’aigua amb un sistema d’energia solar, per allargar la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada